GRATIS KURS: 5 VIKTIGE STEG FOR Å BLI EN SUPERSELGER!

Reprisen på kurset har dessverre utløpt…

Velkommen tilbake en annen gang!

En gang i blant vil jeg holde direktesendte kurs i tillegg til at jeg sender opptak av kurset til faste tider. Ønsker du å motta informasjon om nye datoer for kurs, anbefaler jeg deg å melde deg på vårt nyhetsbrev HER.

NETTKURS – FRA BRA TIL BEST I SALG!

Med Jens Hartvik Quanvik

Målet med dette kurset er at du skal bli den beste selgerutgaven av deg selv! Kurset er lagt opp som et selvstudium, noe som gjør læringen svært fleksibel i en hektisk hverdag. Du vil få umiddelbar tilgang til kurset etter kjøp og tilgangen varer i ett år. Du kan ta kurset i det tempo du ønsker, og så mange ganger du vil i løpet av kursåret. Kurset består av en rekke videoforelesninger og du får i tillegg et omfattende oppgavehefte til nedlasting.

Vi er så sikre på at du vil få merkbare forbedrede salgstall etter å ha tatt nettkurset «Fra Bra til BEST i salg» at vi gir deg resultatgaranti! Dersom du ikke oppnår forbedrede resultater etter å ha tatt dette kurset, så gir vi deg kursavgiften tilbake! Les mer om betingelsene her.

OM DIN KURSHOLDER

Jens Hartvik er utdannet gestaltterapeut og sertifisert coach. Han har mange års erfaring som telefonselger, oppsøkende selger, salgsleder, coach, salgssjef og daglig leder i noen av landets største salgsorganisasjoner. Han har også bred erfaring som gründer og selvstendig næringsdrivende. For å kunne skape resultater og endringer er det viktig å jobbe med den mentale innstillingen til hver enkelt medarbeider, og da er terapi- og coachutdanningen et svært viktig verktøy. I løpet av de siste drøye 20 årene har han trent opp tusenvis av selgere og hundrevis av ledere til å bli mer strukturerte, målrettet og proaktive, som igjen har ført til økt omsetning for den enkelte bedrift.

«En meget god investering for å røske opp i utdaterte arbeidsmetoder, og ikke minst for å motivere medarbeiderne til maks innsats! Anbefales sterkt!»

Bjarne Kalleli, avdelingsleder, Invento finansrådgivning

«Meget bra! Medarbeiderne ble fanget og fascinert, dette kommer garantert til å gi en boost!»

Pernille Sandnes, salgssjef, Get

La deg inspirere!