Personvernerklæring – Salgstinget 2018-05-04T12:17:08+00:00

PERSONVERNERKLÆRING

Salgstinget AS, ved daglig leder Jens Hartvik Quanvik, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på å vite, når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Nyhetsbrev

Det er frivillig for de som besøker nettsiden (www.salgstinget.no) å melde seg på nyhetsbrev. Salgstinget benytter systemleverandøren Mail Chimp for lagring av epost-lister og utsendelse av nyhetsbrev. Det betyr at informasjon som navn og epostadresse som legges igjen på våre nettsider, vil bli lagret hos tredjepart. Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev og samtykker til at vi lagrer din epostadresse og eventuelt navn, vil vi sende deg nyhetsbrev med relevant innhold gjennomsnittlig 1-3 ganger i måneden. Vi vil sende deg inspirasjonsblogger som omhandler tema, salg, ledelse, teamutvikling, bedriftsutvikling, motivasjon og selvutvikling. Vi vil også sende deg epost med opplysninger om våre tjenester og produkter og annet relevant informasjon i forhold til vår virksomhet. Din kontaktinformasjon vil ikke bli delt eller benyttet til annet formål enn nevnt her. Dersom du melder deg av vårt nyhetsbrev vil din informasjon bli slettet.

Kjøp i nettbutikk

Vi benytter oss av tredjepartløsning i vår nettbutikk WooCommerce og betalingsløsningen PayPal (les mer om PayPal og kjøpsvilkår i nettbutikken her). Opplysninger du legger igjen i forbindelse med kjøp i vår nettbutikk, vil ikke bli benyttet til annet formål enn fakturering og utsendelse av produkt/levering av tjeneste. Opplysningene vil være lagret elektronisk i våre systemer og vil bli oppbevart med forsiktighet og iht. personvernloven. Dersom du ønsker dine opplysninger slettet kan du sende oss mail til post@salgstinget.no og vi vil slette alle dine opplysninger omgående. Dersom en kunde har vært inaktiv i mer enn fire år vil alle kundeopplysninger rutinemessig bli slettet.

Kontaktskjema

Dersom du tar kontakt med oss via kontaktskjema, vil ikke dine opplysninger bli lagret i våre systemer.

Informasjonskapsler

Salgstinget benytter seg av informasjonskapsler på hjemmesiden for å kunne tilby våre kunder en best mulig brukeropplevelse samt gi relevant informasjon gjennom markedsføring.

WordPress coockies:

Vår publiseringsløsning WordPress benytter informasjonkapsler for å huske deg som bruker, dersom du gjør aktive handlinger på våre nettsider; som for eksempel å registrere deg som kunde, legge varer i handlekurven eller kommentere på bloggen. Les mer om wordpress coockies.

Facebook pixel:

En Facebookpixel er en kode som er plassert på hjemmesiden vår. Den registrer trafikk som kommer fra Salgstingets Facebookannonser og blir aktivert dersom brukere utfører aktive handlinger i henhold til nettsiden. Dersom du aktivt har vist interesse for våre tjenester eller produkter, vil du kunne oppleve økt relevant annonsering i sosiale medier. Les mer om Facebook pixel.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser. Du kan også aktivt reservere deg fra å se annonser på FB ved å klikke på haken/prikkene øverst i høyre hjørne på annonser eller nyheter på veggen, og deretter velge hvordan du ønsker å reservere deg.

Nettstedsstatistikk

Vi benytter oss av Google Analytics for å samle inn informasjon og statistikk slik at vi kan forbedre våre tjenester og brukeropplevelse. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, fluktsider, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, hvilke nettlesere som benyttes samt hvilke geografisk område trafikken kommer fra. Vi kan ikke spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Kommentarer på salgstingbloggen (www.salgstinget.no/blog)

Alle innlegg og tilhørende kommentarer, arkiveres i tråd med arkivlovgivningen. For å kunne legge igjen en kommentar, må du registrere deg med navn og epostadresse. Alle kommentarer må godkjennes av Salgstinget før de blir publisert. Dette fordi vi kun ønsker seriøse kommentarer under fullt navn på våre innlegg. Det er kun navnet ditt som blir synlig i innlegget (eposten er skjult). Ditt navn og kommentar bli liggende som en del av innlegget. Dersom du har publisert kommentarer som du ønsker å rette eller slette, kan du ta kontakt med oss på post@salgstinget.no, slik at vi eventuelt kan hjelpe deg med det. Du har imidlertid ikke krav på retting og sletting av ytringer – vær derfor sikker på at du kan stå inne for det du skriver før du trykker på publiser.

Deling av innlegg fra Salgstingbloggen

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos oss.

Spørreundersøkelser

Salgstinget benytter seg av systemleverandør SuveryGizmo for gjennomføring av spørreundersøkelser. Vi vil alltid informere om formålet med spørreundersøkelsen, og hvorvidt den er anonym eller ikke. Salgstinget vil ikke dele opplysningene med andre eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt for den enkelte spørreundersøkelsen.

Anonyme undersøkelser

Dersom undersøkelsen er anonym, vil ikke opplysningene som samles inn kunne kobles til deg personlig.

Kundebehandling og arkiv

Salgstinget bruker Office365 for kundekartotek, arkiv, kalender og mail-system med elektronisk lagring av dokumenter i skytjeneste. Office365 leveres av Microsoft.

I forbindelse med inngåtte avtaler mellom Salgstinget og kunde, vil det registreres ulike typer personopplysninger i arkiv- og kundebehandlingssystemet. Dette er opplysninger som navn, adresse, telefonnummer, epostadresse (grunndata) og annen relevant informasjon som fremgår av henvendelsen og tjenesten som skal leveres/er levert. Dersom det på bakgrunn av tjenesten som leveres fremkommer sensitive personlige opplysninger lagres disse på et avgrenset området i arkivet, med kun tilgang for den konsulenten som leverer tjenesten.

Kundeopplysninger benyttes kun for å svare på henvendelser, sende ut tilbud iht bestilling og for å utføre tjenester iht. avtale, samt fakturere. Vi benytter oss av ekstern leverandør på regnskap ECIT AS, avd. Jessheim. All fakturering og regnskap føres i systemet PowerOffice.

Som kunde har du rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Dersom du ønsker all informasjon slettet etter endt kundeforhold, kan du når som helst ta kontakt med daglig leder jens@salgstinget.no for å få hjelp til dette.

Dersom et kundeforhold avsluttes vil kundeopplysninger rutinemessig bli slettet etter fire år, dersom ikke annet er hensiktsmessig eller annet er avtalt med kunde.

Liste over deltakere på kurs og foredrag

Dersom du melder deg på åpent kurs eller foredrag, lagres informasjon til bruk for arrangementsadministrasjon og for å kreve inn kursavgift og sende ut (pr epost) påminnelser og aktuell informasjon i forbindelse med det aktuelle arrangementet. Informasjonen brukes kun til administrasjon av hvert enkelt arrangement og vil ikke bli benyttet i annen sammenheng. Kundedata vil bli slettet fra våre systemer rutinemessig etter fire år dersom ikke annet er hensiktsmessig eller avtalt med kunde.

Evalueringsskjema

Det er frivillig å fylle ut personlig opplysninger på evalueringsskjema som vi deler ut etter gjennomført leveranse. Evalueringsskjema er først og fremst et verktøy for at vi skal kunne kontinuerlig forbedre våre leveranser. Dersom du aktivt bekrefter på evalueringsskjema at du ønsker å motta nyhetsbrev, vil eposten din bli lagt til vår elektroniske liste i Mail Chimp. Dersom du oppgir referanse med samtykke til at denne brukes, vil din referanse bli brukt i markedsføring på vår hjemmeside og i sosiale medier. Evalueringsskjemaene med personopplysningene oppbevares i inntil fire år, for deretter å slettes, med mindre annet er hensiktsmessig.

Kontaktinformasjon:

Salgstinget AS, orgnr. 994 469 649

Epost: post@salgstinget.no

Daglig leder: Jens Hartvik Quanvik – Epost: jens@salgstinget.no

Telefon: 900 73 900

Adresse: Kongletoppen 1, 2053 Jessheim

KONTAKT OSS