OM OSS

Salgstinget ble etablert av Jens Hartvik Quanvik i 1995 som et enkeltmannsforetak, hvor Jens Hartvik holdt foredrag og coachet selgere og ledere ved siden av sin faste jobb. I løpet av disse årene har Salgstinget ved Jens Hartvik, trent tusenvis av selgere og hundrevis av ledere. I 2011 gikk Salgstinget fra å være et enkeltmannsforetak til å bli aksjeselskap, og på samme tidspunktet gikk Jens Hartvik inn i selskapet på fulltid. I dag har Salgstinget AS to ansatte. Jens Hartvik som jobber som konsulent på heltid og har fokus på salg, kundeoppfølging og leveranser, og Henriette som tar seg av økonomi og administrasjon. Salgstinget har i tillegg tett samarbeid med andre frittstående konsulenter med høy kompetanse innen salg og ledelse, som leies inn ved behov. Spesielt ved større og komplekse leveranser.

VÅRE VERDIER

  • Samspill
  • Integritet
  • Mot
  • Positivtet
  • Progresjon

SLIK GJØR VI JOBBEN

Salg, service, ledelse og motivasjon er våre spesialfelt og økt omsetning for din bedrift er vårt mål!

Salgstinget AS tilbyr selgertrening, ledertrening, kurs, foredrag og andre skreddersydde prestasjonsfremmende tiltak for bedrifter. Vi reiser ut til kunder over hele Skandinavia. På denne måten slipper bedriften å ta arbeidsstokken ut av produksjon for å gjennomføre opplæring og trening. Kunden bestemmer tid og sted. Enten innenfor arbeidstid i egne lokaler eller utenom arbeidstid i egne eller leide lokaler.

Salgstinget er kjent for sine ekstreme prestasjon- og resultatforbedringer og hovedmålet er alltid å skape økt omsetning for våre kunder! Derfor foretrekker vi å jobbe «hands on» i kundens vante omgivelser. Salgstinget utfører både små og store oppdrag. Alt fra 60 minutters foredrag, halvdagsseminarer til utviklingsprogrammer som strekker seg over ett helt år eller mer. Våre kursleveranser er jordnære og blir gjennomført med fokus på praktiske øvelser og utføring av gjennomgått teori, hvilket fører til både langsiktig og umiddelbare resultater. Det samme gjelder våre utviklingsprogrammer, der vi fokuserer på å etablere gode prosesser og rutiner som sikrer både kortsiktige og langsiktige resultater.

OSS I SALGSTINGET

Jens Hartvik Quanvik
Jens Hartvik QuanvikSelgertrener, kurs- og foredragsholder
Jens Hartvik er en motivator, kurs- og foredragsholder samt en av Norges råeste selgertrenere. I løpet av de siste drøye 20 årene har han trent opp tusenvis av selgere og hundrevis av ledere til å bli mer strukturerte, målrettet og proaktive, som igjen har ført til økt omsetning for den enkelte bedrift.

Jens Hartvik treffes på tlf: 900 73 900.

Henriette W. Quanvik
Henriette W. QuanvikØkonomi og administrasjon
Henriette har ansvaret for økonomi, administrasjon samt hjemmesiden og markedsføring for Salgstinget, og hun gjør en viktig jobb i kulissene. Henriette har bachelor i økonomi og administrasjon, med spesialisering innen prosjektledelse. Hun er dyktig til å sette ting i system og holde tak i prosjekter.

Henriette treffes på telefon: 952 30 687

La deg inspirere!