Mentor Morten Algøy 2018-02-27T12:45:34+00:00

MENTOR Morten Algøy

Jeg heter Morten Algøy og jeg er folkelig bedriftsutvikler, Mentor og Foredragsholder i Salgstinget. Av utdannelse har jeg livets skole, og derfor har jeg også valgt å kalle meg «Folkelig Bedriftsutvikler». Nettopp fordi det har vært mennesker som har formet meg igjennom livet. Det er erfaringsbasert kunnskap som er mitt bidrag i å utvikle mennesker, team og bedrifter. Jeg har mer enn 20 års erfaring fra ledelse på ulike nivåer, og har blant annet vært administrerende direktør for et av de større medieselskapene i Norden. I karrieren min har jeg opplevd både medgang og motgang, og vet av erfaring hvordan ulike situasjoner påvirker lederskapet vi utøver. Det viktigste jeg har lært, er at vi som ledere aldri må miste fokus på menneskene våre, uavhengig av de utfordringene vi står overfor.

KONTAKT OSS

MØT MORTEN

SLIK JOBBER JEG SOM MENTOR

Mine kunder er først og fremst takknemlige for at jeg bruker tid på å sette meg inn i de problemstillingene de har. Dette er basis for hvordan jeg jobber med å spisse mine leveranser mot deg som kunde. Som mentor fokuserer jeg på å gi praktiske råd koblet til de problemstillingene du står i, samt å være en god sparringspartner for å utfordre eller støtte dine ideer og tanker. Mitt viktigste livsmotto er «Å være den beste utgaven av meg selv», dette er også utgangspunktet og ambisjonene for mine kunder.

Mine kunder er i hovedsak ledere. Er du daglig leder i en liten eller mellomstor bedrift, så har vi mye å snakke om. Har du et salgslederansvar uavhengig av størrelse på virksomhet, så vil jeg også være svært relevant. Utgangspunktet uavhengig av kategori er at du selv ønsker å bli bedre, og er åpen for innspill. Dette er fundamentet for å få maksimalt utav meg som mentor.

BESTILL GRATIS PRØVETIME

OM MORTEN

Mentor Morten Algøy

Morten har 20 års arbeidserfaring som selger, leder, direktør og CEO for en av Nordens største mediebedrifter. I tillegg har han viet de senere årene innenfor Management for Hire, oppstart av bedrifter og det siste året bygget opp en nordisk organisasjon innenfor digitale byråtjenester. Mortens nøkkelkvalifikasjoner er ledelse, salg- og markedsstrategi og hvordan skape optimale team. Morten er selvlært, og har med seg en unik erfaringsbasert og praktisk kompetanse inn i problemstillinger. Han bringer ofte med seg en «folkelighet» inn i vanskelige prosesser, og evner å finne tydelige fellesnevnere som skal til for å få medarbeidere til å trekke i samme enden av tauet. Morten leies ut som leder eller ledertrener til selskaper som trenger en trygg, engasjert og effektiv leder som vet at prestasjoner handler om å få mennesker til å spille på lag.

KONTAKT OSS

«Jeg har fått økt selvtillit, ny og anvendbar kunnskap, kombinert med at jeg har blitt tydeligere som leder.»

Marius Dahl, Salgssjef, Idium

«Mentorprogrammet har bidratt til tryggere ledere og kloke løsninger på operative og taktiske utfordringer.»

Abtin Rahmanian, Salgsdirektør, Idium

«Morten blander folkelighet og business på en måte som gjør at vi får mye igjen for pengene med god stemning på veien.»

- Abtin Rahmanian, Salgsdirektør, Idium

«Mentorprogrammet har gitt meg en tryggere plattform som leder helt enkelt.»

Marius Dahl, Salgssjef, Idium

Kjære kunde, vi er her for deg!

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.

KONTAKT OSS