Mentor Jens Hartvik Quanvik 2019-01-25T16:01:53+00:00

MENTOR Jens Hartvik Quanvik

Jeg heter Jens Hartvik og er utdannet gestaltterapeut og sertifisert coach. Jeg har mange års erfaring som telefonselger, oppsøkende selger, salgsleder, coach, salgssjef og daglig leder i noen av landets største salgsorganisasjoner. Jeg har i tillegg bred erfaring som gründer og selvstendig næringsdrivende. Mine fagområder er først og fremst salg, salgsledelse, motivasjon og selvledelse.

KONTAKT OSS

MØT JENS HARTVIK

SLIK JOBBER JEG SOM MENTOR

Jeg liker å jobbe på det mentale plan. Din mentale innstilling vil være avgjørende for dine resultater. For at du skal bli best i jobben din, er det viktig at du er påskrudd når du er på jobb. For å være påskrudd på jobb, kan det være at vi også må snakke om privatlivet.  Jobb og privatliv henger sammen og derfor er det viktig å ha det bra på begge arenaer for å prestere optimalt. Jeg vil støtte og utfordre deg i dine problemstillinger. Ved å stille spørsmål, vil jeg hjelpe deg å bli mer bevisst, slik at det blir lettere å ta riktig valg. Jeg vil i blant bruke humor og ironi for å forsterke budskapet. Jeg vil pushe deg til å strekke deg lenger. Jeg vil motivere deg til å sette deg hårete mål. Jeg vil være ærlig og direkte uten å dømme.

Samtalene foregår først og fremst over telefon eller skype. Denne formen for veiledning er både virkningsfull og tidsbesparende.

Jeg vil gi deg hjemmelekser fra gang til gang, og følge deg opp på målene du setter deg. Mitt mål er at du skal lykkes med å nå dine!

Mine kunder er  i hovedsak selgere, salgsledere, bedriftseiere/daglig ledere (små/mellomstore bedrifter) og gründere med store ambisjoner.

BESTILL EN GRATIS PRØVETIME

OM JENS HARTVIK

Mentor Jens Hartvik Quanvik

Jens Hartvik er utdannet gestaltterapeut og sertifisert coach. Han har mange års erfaring som telefonselger, oppsøkende selger, salgsleder, coach, salgssjef og daglig leder i noen av landets største salgsorganisasjoner. Han har også bred erfaring som gründer og selvstendig næringsdrivende. For å kunne skape resultater og endringer er det viktig å jobbe med den mentale innstillingen til hver enkelt medarbeider, og da er terapi- og coachutdanningen et svært viktig verktøy. I løpet av de siste drøye 20 årene har han trent opp tusenvis av selgere og hundrevis av ledere til å bli mer strukturerte, målrettet og proaktive, som igjen har ført til økt omsetning for den enkelte bedrift.

KONTAKT OSS

«Mine forventninger er innfridd pluss moms…! Stort mer er det vel ikke å si om den saken.»

Ole Ingvar Asbøll, bilselger, Toyota Bilia

«Samtalene med Jens-Hartvik har fått meg til å feste blikket på andre ting enn tidligere!»

Victor Lund, daglig leder, Tryg Salgssenter, avd. Molde

«Detter har ført til økt salg med ny all time high månedssalg og en dramatisk økning i antall kundesamtaler.»

Ole Ingvar Asbøll, bilselger, Toyota Bilia

«Jeg ble positivt overrasket over effekten mentorsamtalene hadde!»

Tor Olav Aafløy, Forsikringsrådgiver, Tryg Salgssenter Avd. Molde

«Nå knuser jeg budsjettene og ser bare muligheter!»

Jørn Hartvigsen, selger, Finnmark Dagblad

Jensemann gir deg et verbalt kick og boost av selvtillit, og gjør at ditt salg kan ta helt av! Men du selv må gjøre det! Keep it simple, stupid! Dette greier du!»

Eyvind Røed, selger, Løviknes Caravan

Kjære kunde, vi er her for deg!

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.

KONTAKT OSS