Management for hire 2018-02-21T15:43:41+00:00

MANAGEMENT FOR HIRE

Salgstinget gir deg en leder som har vært i en sammenlignbar stilling tidligere, og som derfor har erfaring med liknende utfordringer du selv står overfor akkurat nå. Felles for våre konsulenter er at de har levert formidable resultater i tilsvarende roller, og at de derfor har svært gode forutsetninger for å lykkes i din bedrift.

KONTAKT OSS

Vi hjelper bedrifter som er i en situasjon hvor de trenger å løse et kort eller mellomlangsiktig behov, med dyktig ledelse.

ROLLER VI KAN TRE INN I

  • Daglig leder

  • Salgsdirektør

  • Salgssjef

  • Salgsleder

  • Teamleder

OM MANAGEMENT FOR HIRE

Vi kan tre inn midlertidig på flere forskjellige måter og nivåer. Vi kan bidra med å forbedre den nåværende salgsavdelingen, lære opp en ny eller eksisterende salgsleder eller bygge opp en helt ny salgsorganisasjon fra grunnen av. Ved akutt behov for en ny daglig leder (etter utskiftning/oppsigelse)  kan bedriften få ro og tid rundt ny lederutvelgelse. I noen tilfeller ønsker bedriften rett og slett  å outsource denne funksjonen.Våre konsulenter har mange års erfaring i roller som daglig leder, salgsdirektør,  salgssjef, salgsleder og teamleder i noen av landets største og mest profesjonelle organisasjoner. Våre konsulenter kan vise til fantastiske resultater.

Management for Hire er en god løsning for selskaper i en oppbygnings- eller interimfase, eller i situasjoner der det er unødvendig eller uforholdsmessig dyrt å knytte til seg tyngre ledelseskompetanse på fulltid. Salgstingets konsulenter leies ut til en avtalt pris i kortere eller lengre perioder. Dette gir også mindre bedrifter mulighet til å knytte til seg dedikert senior salgs- og ledelseskompetanse til en langt lavere kostnad enn om man skulle ansatt en person på heltid med tilsvarende bakgrunn og kompetanse. En Management for hire-løsning gir ro rundt lederutvelgelsen, samtidig som en temporær leder kan se bedriften med nye øyne.

Management for Hire avtaler kan inngås for kortere eller lengre perioder avhengig av behov. Management for hire innebærer at vi påtar oss oppgaver som leder av hele eller deler av virksomheten, ett resultatområde eller én funksjon for en begrenset periode. Typisk varighet for et oppdrag er 6–24 måneder, men starter i mange tilfeller som et kortere engasjement. Hyppigheten som avtales kan være 100% engasjement til kun 2-3 ganger fast pr måned.

  • Har du spørsmål rundt tjensten? Ring oss: 900 73 900

KONTAKT OSS

«Resultatet av arbeidet er godt synlig i tallene, og vi har siste året økt produktivitet og omsetningen med 15 % i tillegg til å kutte kostander med 2 mill.»

Ole Petter Olaisen, daglig leder, Lady Persienneindustri AS

«Salgstinget har en faglig tyngde og erfaring som gjør at jeg kan anbefale dem på det sterkeste!»

Thomas Gunnarsson, adm.dir, Toptemp

«Jeg kan anbefale Salgstinget til bedrifter som trenger å få ny kraft i salgsapparatet, samt en folkelig prosess til å effektivisere sin virksomhet.»

Ole Petter Olaisen, daglig leder, Lady Persienneindustri AS

«Jens er en meget dyktig og entusiastisk person som sprer motivasjon og glede!»

Erns Borge, adm.dir, Invento finansrådgivning

Kjære kunde, vi er her for deg!

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.

KONTAKT OSS