LEDERTRENING

Salgstingets ledertrening har som hovedmål å øke trivsel og produktivitet og dermed også lønnsomhet. Lederne lærer effektiv og målrettet ledelse gjennom konkrete oppgaver og oppfølging i sitt eget miljø.

KORT FORTALT OM LEDERTRENING

  • Coaching av medarbeidere

  • Fokus på teamkultur

  • Presentasjonsteknikk

  • Rekruttering

  • Kommunikasjon

  • Struktur og tidsplanlegging

  • Målstyring og resultatoppfølging

  • Feedback som gir positiv virkning

OM LEDERTRENING

Ledertreningen foregår i reelle omgivelser og treningen er «hands on» og konkret. Vi kombinerer treningen med teori og praksis og jobber med reelle medarbeidere. Vi observerer lederen i samspill med sine medarbeidere og coacher deretter lederen på sine prestasjoner. Vi vil også demonstrere løsninger i reelle situasjoner og knytte det opp mot teori. Er det oppgaver som føles vanskelig, vil vi også gestalte og bruke rollespill for å trene lederen før han går inn i oppgaven/situasjonen. Vi vil støtte og utfordre lederen til å prestere på sitt beste! Ved å jobbe med virkelige settinger vil det være ekte resultater som leveres! Den handlekraftige ledertreningen skreddersys kundens behov og ønsker. Salgtinget jobber handlingsrettet og benytter jordnære og virkningsfulle metoder som fungerer i det virkelige liv! Vi tetter gapet mellom teori og praksis.

Salgstingets ledertrening passer for ledere i salg og servicebedrifter som ønsker å prestere bedre, samt bedrifter/organisasjoner som er opptatt av å få mer ut av de menneskelige resursene i organisasjonen.

Salgstinget utfører alle oppdrag hos kunden, enten i deres lokaler eller på annet bestemmelsessted. Varigheten på ledertrening kan variere fra en engangsseanse til å strekke seg over lengre perioder. Ledertreningen tilpasses slik at utfordrings- og forbedringsområder belyses og håndteres på en optimal måte.

  • Har du spørsmål rundt tjensten? Ring oss: 900 73 900

«Jeg har blitt tydeligere som leder og dette har gitt meg en tryggere plattform som leder helt enkelt.»

Marius Dahl, Salgssjef, Idium

«Programmet har bidratt til tryggere ledere, kloke løsninger på operative og taktiske utfordringer.»

Abtin Rahmanian, Salgsdirektør, Idium

«Vi er svært fornøyde! Kunnskap og relevant erfaring er pakket inn i en folkelig drakt, som gjør at totalinntrykket er meget solid!»

Andre Karama, Head of Call Center, Codan Forsikring

«Jens-Hartvik er veldig god på å skape entusiasme og pågangsmot. Jeg kan absolutt anbefale Salgstinget til andre ledergrupper.»

Marcus Ek, daglig leder, TaMek AS

«Lederutviklingsprogram av høy klasse – anbefales!»

Per Ivar Hogseth Kristiansen, Sales Director SME, Bisnode

Kjære kunde, vi er her for deg!

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.