KURS I SALGSLEDELSE

Vårt hovedmål med dette kurset er at lederne skal føle økt mestring og bli tryggere i sin rolle, slik at de vil være i stand til å coache sine medarbeidere til å prestere på sitt beste! Vårt mål er også at lederne skal bli bedre på å delegere og strukturere sin arbeidsdag, slik at de får mer tid til å lede andre. Som igjen vil skape økt trivsel og produktivitet.

Salgstingets hovedmål med kurset er lederne skal føle økt mestring og bli tryggere i sin lederrolle.

KORT FORTALT OM KURS I SALGSLEDELSE

  • Coaching av medarbeidere

  • Målstyring og resultatoppfølging

  • Teamkultur og trivsel

  • Teamprosess

  • Rekruttering

  • Struktur og tidsplanlegging

  • Presentasjonsteknikk

  • Hvordan motivere teamet?

  • Egenmotivasjon og selvledelse

OM KURS I SALGSLEDELSE

I lederkursene har vi fokus på både teori og praktiske øvelser. Alle som deltar på kursene må ut av sin komfortsone og delta på ulike øvelser og rollespill. Dette for å tydeliggjøre hvor «skoen trykker». En handlekraftig leder må kunne være istand til å gå ut av komfortsonen samt by på seg selv, derfor utfordrer vi kursdeltakerne på en rekke områder. I kurset går vi igjennom sentrale og virkningsfulle temaer som er avgjørende for å lykkes som leder. En rekke elementer er helt åpenbare, men mange har en tendens til å «glemme» eller overse det åpenbare. Dette formidler vi på en enkel og humoristisk måte, noe som gjør kurset både lærerikt, inspirerende og underholdende!

Salgstingets lederkurs passer for alle ledere i salg- og servicebedrifter som ønsker å prestere bedre! Kurset kan tilpasset ut i fra erfaringen til lederne. Enten de er helt nye i sin rolle eller har jobbet som ledere i lengre tid.

Vi i Salgstinget har mange års erfaring som ledere i store salgsbedrifter og kan vise til topp resultater i løpet av lederkarrieren. Denne kompetansen og ledererfaringen gjør kursene svært handlekraftige og konkrete. Her er det ingen fancy teorier som kun fungerer på papiret, men jordnære og virkningsfulle metoder som fungerer i det virkelig liv.

Salgstinget utfører alle oppdrag hos kunden, enten i deres lokaler eller på annet bestemmelsessted. Omfanget og varigheten av kurset avgjøres ut i fra deres behov og ønsker. Kursene tilpasses slik at utfordrings- og forbedringsområder belyses og håndteres på en optimal måte.

  • Har du spørsmål rundt tjensten? Ring oss: 900 73 900

«Et kursopplegg som er så godt basert på praktisk erfaring, at det lar seg overføre direkte til det daglige arbeidet.»

Espen Aaserud Karlsen, Salg- og markedssjef, Stavanger Aftenblad

«Salgstinget hjalp meg og mitt team å bli litt bedre for hver dag.»

Anette Larsåsen, salgsleder, Idium

«Jens-Hartvik er veldig god på å skape entusiasme og pågangsmot. Jeg kan absolutt anbefale Salgstinget til andre ledergrupper!»

Marcus Ek, daglig leder, TaMek AS

«En blanding av folkelighet og business på en måte som gjør at vi får mye igjen for pengene med god stemning på veien.»

Abtin Rahmanian, Salgsdirektør, Idium

«Meget pedagogisk og motiverende ledertrening, samt spennende og svært nyttig for Norges lederteam i Lux.»

Odd Richard Bjørnvoll, Administrerende direktør, Lux Norge

Kjære kunde, vi er her for deg!

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.