«Innholdet var perfekt for oss, og Jens Hartvik fremfører på en veldig forståelig og morsom måte. Han viser et utrolig stort engasjement som også smitter over på oss som deltar på kurset. Mine forventninger ble innfridd 100 % – det var meget godt gjennomført. Noe av det jeg likte best er at Jens er seg selv så 100% og at han er så dedikert til jobben sin. Han er veldig troverdig, og det er tydelig at han ønsker at vi skal ha stort utbytte av dagen og kurset.

Hvis noe skulle vært gjort annerledes, skulle jeg ønske at vi hadde satt av enda litt bedre tid til et så fantastisk kurs. Jeg kan anbefale dette kurset til andre fordi Jens er veldig dyktig, og han er treffsikker i forhold til leveransen.»

Roger Bjerkan, leder Veksttorget marked, Veksttorget AS

«Dette var helt optimalt og mer enn forventet av innhold. Bestilte salgskurs, men fikk også teambuilding. Fremførelse var nydelig. Godt forberedt, oppriktig engasjert og nysgjerrig på bedriften i forkant. Klokt innhold både faglig og med en god posjon humor. Det var ekte. Foredragsholder var «på» hele veien, konsentrert og holdt i tråden. En gøyal start som bare Jens kunne gjennomført uten at det ble kleint (dansen).»

Monica Lin Wærnes, Veksttorget AS

Relevant mtp at «alt» er egentlig salg.

Konkrete tips og strategier, ting ble ufarliggjort, måten foredraget ble gjennomført på var meget engasjerende og humoristisk.

Mange konkrete forslag, akkurat passe mengder med pauser, engasjert og motiverende kursholder.

Jens er en fantastisk kursholder, med mange gode innfallsvinkler. Viser tydelig at det ligger lang erfaring bak som er godt å få ta med seg videre. Fagdagen var for meg meget relevant. Ser at det er noen ting jeg må trene mer på, men at jeg samtidig gjør mye riktig også. Motiverende!

Humoristisk fyr, kjempe bra! Ufarliggjør å kontakte bedrifter, og har fått gode innspill som jeg tar med meg videre.

Han var morsom. Variert opplegg som gjorde at det ikke var vanskelig å holde seg engasjert under hele dagen.

Engasjementet, presentasjonen og hele foredraget traff meg 100%

Fint med gruppearbeid, selv om alle ikke hadde samme arbeidsområde. Nye innspill på hvordan få og beholde samarbeid med arbeidsgivere, og hvorfor de bør velge oss!

God stemning, dyktig mann som setter igang gode prosesser. Godt med felles utgangfspunkt i møte med næringsliv.

Engasjerende. Ga motivasjon og inspirasjon, konkrete råd og tips som allerede er tatt i bruk.

Alt var bra! Kjeda meg ikke ett sekund, dagen gitt veldig fort. – humoristisk foredragsholder – relevant og viktig tema, uten at det ble for «farlig» (for mye eksponering).

Mye humor. Nyttige tips. Fint med gruppearbeid.

Jens var energisk og humoristisk. Gode, konkrete tips på hvordan bli en bedre selger og hvordan gjøre innsalg bedre. Kjempebra!

Tilbakemeldinger fra anonym spørreundersøkelse

Tags: Veksttorget, Namsos, Trønderlag, kommunal offentlig, samfunnsnyttig, rekruttering, salgskurs, selgertrening