«Vårt salg har løftet seg med 30% siden vi engasjerte Salgstinget. Samtalene med Jens-Hartvik har fått meg til å feste blikket på andre ting enn tidligere. Mentorprogrammet har vært givende og inspirerende for alle, og humøret og motivasjonen har også blitt høyere. I forkant av mentorsamtalene hjalp det mye på motivasjonen til selgerne å delta på foredraget «Fra Bra til Best». Det ble i løpet av foredraget mer tydelig hva de ønsket å gjøre noe med. Salgstinget har hjulpet både selgere og daglig leder til å jobbe mer effektivt. Det er svært nyttig å få input utenfra. Vi som har holdt på en stund har en tendens til å bli litt «husblinde» og har lett for å havne i et spor som ikke medfører vekst. Jeg vil anbefale alle som driver med oppsøkende salg og som ønsker vekst, til å benytte seg av Salgstinget.»

Victor Lund, daglig leder, Tryg Salgssenter, avd. Molde

«Jeg ble positivt overrasket over effekten mentorsamtalene hadde! Jeg opplevde programmet som inspirerende og samtalene var en glede. Jeg likte godt måten jeg ble utfordret på. Alle kan bli bedre, og det å ha en mentor hjelper virkelig hvis du er motivert til å bli en bedre selger. Jeg synes i sin helhet at Jens-Hartvik gjør en fantastisk jobb som mentor. Mentorprogrammet har gitt meg mer pågangsmot, jeg er mindre redd for å få et nei og ikke minst så jobber jeg smartere, færre timer for mere lønn. Jeg kan anbefale mentorprogrammet til ALLE som driver med salg! Det vil lønne seg!»

Tor Olav Aafløy, Forsikringsrådgiver, Tryg Salgssenter Avd. Molde

«Jeg opplevde mentorprogrammet som en dypere prosess i å bli kjent med seg selv på godt og vondt. Det gav en unik mulighet til å sette seg selv i perspektiv i samhandling med andre. Jeg fikk en større forståelse av hvordan mine handlinger påvirker andre både profesjonelt og privat. Jeg lærte å bedre ta tak i meg selv for å realisere meg selv, både på jobb og privat. Jeg likte godt at man hadde en person å forholde seg til. Du har hørt meg både le og gråte ? Du Jens, er helt rå på å sette deg inn i andres situasjon og dele ut totalt holdnigsskapende råd.  Jeg opplever at Salgstinget bryr seg. Salgstinget skaper heller en bevist holdning til livet enn å lage halleluja stemning og det er derfor det fungerer, slik jeg ser det.

Jeg kan anbefale dette til andre rett og slett fordi man lærer å få mer ut av det man allerede har i seg. For meg var dette en sunn prosess og jeg har blitt tryggere på den jeg er og hva jeg kan utrette.»

Trine Galstad, autorisert forsikringsrådgiver, Tryg avd. Nordmøre

Tags: Mentorprogram, salg BTB, BTC, forsikring, Molde, individuell coaching