«Toyota Nordvik har gjennomført flere treningsøkter for samtlige kunderådgivere i bedriftens 11 lokasjoner med gode resultater. Jens-Hartvik utfordret, støttet og trente kunderådgiverne på en motiverende og virkningsfull måte.»

Christian Nordvik, Service-/Ettermarkedsleder, Toyota Nordvik AS

«Etablerte selgere som tidligere har ment at å ringe kunden ikke har noen hensikt, innrømmet etterpå at dette har noe for seg og det virker! Vi lykkes i å få tilslag på prøvekjøring av ny modell hos mer enn 50 % av de kundene vi ringte! Jeg som salgsleder har på grunn av dette kommet et skritt videre, mine kolleger har nå et nytt og bedre verktøy for å nå kunder, spesielt i de periodene det er rolig i butikken.»

Bjørnar Hansen, Salgsleder, Toyota Nordvik AS

«Toyota Nordvik har gjennomført flere treningsøkter for samtlige kunderådgivere i bedriftens 11 lokasjoner med gode resultater. Jens-Hartvik utfordret, støttet og trente kunderådgivere på en motiverende og virkningsfull måte.»

Christian Nordvik, Service-/Ettermarkedsleder, Toyota Nordvik AS

Tags: Selgertrening og kurs, salgskurs, møtebooking, bilselgere, bilsalg, proaktivitet, bilforretning, verksted, ettermarked, Nordland, Bodø, Namsos, Mosjøen, Mo i Rana, Leknes, Svolvær, Narvik, Sortland, Toyota