«Det ble virkelig vekket noe ekstra sist du var her. Vi har nå i 3 måneder klart å holde trøkket oppe og solgt en del biler som har ligget halvlunkne. Vi har pr i dag 110% måloppnåelse og proaktiviteten har i stor grad bidratt til det resultatet. En av flere solskinnshistorier er at en selger, siden du var her sist, solgte 7 Land Cruisere på 14 proaktive telefoner. Det er ikke helt uten utfordringer å finne en time eller to pr uke for proaktivt arbeid, som vi alle kjenner skulle være lett i teorien, men ikke i praksis. Hovedoppgaven er, som du er god til, å få oss til å forstå at det utelukkende er et pluss. Ikke en EKSTRA oppgave. Salgstinget skal brukes for at vi skal klare å sette det vi vet er viktig og riktig ut i livet.

Når Jens tar tak i våre selgere og pusher det lille ekstra som skal til for at vi ringer «lista ned», blir det en overraskende mengde prøvekjøringer og avtaler. Han evner å skape en forståelse for innsalg og oppfølging som jeg misunner, og stemningen i huset blir superbra…»

Christian Østheim, Salgssjef, Toyota Hønefoss AS

Tags: Selgertrening og kurs, Salg BTB, BTC, Bilforretning, bilverksted, møtebooking, Hønefoss, Buskerud, Bilsalg, bilselgere, Toyota, Lexus, proaktivitet, motivasjon