«For andre gang har jeg brukt Jens og Salgstinget, og denne gangen var behovet: bli best i Norge på førsalg av Rav4 Hybrid… Vi la opp til en heseblesende ringedag hvor jeg hadde lister klar. Du og jeg hadde satt agenda og du leverte varene som en medspiller og motivator som gjorde at vi fikk inn 70-80 personer og solgte 13 biler på denne dagen vi satt av til de inviterte, noe som er meget bra!!

Vi har fortsatt å selge svært bra dagene etter også så dette funker meget bra og virker ennå!!! Det som gjorde suksessen her var jobben du og jeg gjorde før vi satt i gang og at vi hadde ett klart mål, og ikke minst din entusiasme som smitter av seg på gutta. Vi skal jobbe mer sammen!»

Petter Moholdt, Salgssjef, Toyota Drammen og Lier

«De proaktive selgertreningene til Salgstinget gjør deg motivert til å jobbe mer proaktivt. Rådene, tipsene og vinklingene du får og setter ut i livet under treningene gjør at du blir og oppleves trygg!»

Per Grensbråthen, firmabilansvarlig, Toyota Drammen

Tags: Selgertrening og kurs, salgskurs, BTB, BTC, Bilforretning, bilverksted, selgertrening, møtebooking, Drammen, Lier, Buskerud, Bilsalg, bilselgere, Toyota, Lexus, proaktivitet, firmabil, varebilsalg