«Jens fra Salgstinget er en dyktig og engasjert foredragsholder/kursleder, som forstår og imøtekommer kundebehovet. Jens formidler salgsfaget på en enkel måte og gjør at man senker skuldrene, selv om man vet at det er et krevende fag. Innholdet var meget relevant, og Jens bruker sine preferanser til både å engasjere og poengterer sitt budskap. Han evner også å coache og gi konstruktive tilbakemeldinger.

I løpet av kurset fikk jeg en forståelse for grunnleggende elementer som er viktig for en møtebooking. I tillegg fikk jeg tildelt helt konkrete verktøy som jeg kan ta i bruk for å lykkes med samtaler med potensielle samarbeidspartner/kunder. Jeg fikk også erfare at uten mental tilstedeværelse eller fokus lykkes jeg ikke med min oppgave, selv om troen og engasjementet er tilstede. Jeg kan anbefale dette kurset til flere!»

Jacqueline Sarab, NAV arbeidslivssenter 

«Jens er en engasjert foreleser som setter seg godt inn i vår virksomhets oppdrag og situasjon før leveransen. Jens er flink til å stille gode spørsmål, og han bekreftet det vi allerede er gode på, og kom med konstruktive forslag til forbedringer. Kurset i møtebooking ga et godt innblikk i et annet fagområde enn det vi tradisjonelt jobber med. Jens er en veldig god veileder!»

Håvard Flakne, NAV arbeidslivssenter 

Tags: møtebooking