«Jens oppfylte våre ønsker og mål for dagen på en veldig bra måte. Jeg opplever at selgerne er motivert og inspirert til å utfordre både seg selv og kunden i ettertid. Det gleder meg å kjenne på!»

Trine-Lise Bjørby, salgsleder, GR Direktesalg, Gyldendal 

Her er også noen av uttalelsene jeg har fått fra selgerne i etterkant av kurset:

  1. «Jeg er veldig fornøyd med kurset til Jens. Han viser faglig dyktighet og ikke minst entusiasme for det han driver med. Noe som også smitter over på meg. Han forenkler salgsprosessen ved å ikke alltid legge for mye i det, og heller holde det godt og enkelt. Jeg er veldig glad for å ha fått både en moralboost, mer faglig kunnskap/påfyll. I tillegg til dette synes jeg Jens er en fin fyr som viser god karakter!»
  2. «Jeg synes Jens kommer inn med en veldig god energi og humor. Det gjør at man blir interessert og vil lytte. I tillegg synes jeg han formidler det han sier på et bra sett. Lett å forstå og være delaktig. Dette var gøy!»
  3. «Det var en fin gjennomgang med Jens og mye herlig energi. Det var en bra påminnelse om hvor viktig det er å gå igjennom alle steg i salgsprosessen – fra forberedelse til closing. Jeg ble også overbevist om at jeg kan utfordre meg selv mer i closingen og tørre å være mer på.»
  4. «Dette kurset ga meg påfyll som jeg trengte! Jeg ser viktigheten av å se enda mer humor i det vi driver med, inspirasjon til å teste ut nye ting, motivasjon til å fortsatt holde tempoet oppe ved å «fortsette å gi alt/enda mer» og det var bra med noe repetisjon av «back to basic.»
Tags: forlag, lovverk, Oslo, Viken, Salg, Selgertrening, Salgskurs