«Alle er 100 % fornøyd!»

Kenneth Rodvang, Salgssjef, Bilglassgruppen AS 

«Motivasjonsdagen med Salgstinget og Jens vil jeg si overgikk mine forventninger, og jeg har vært på mange samlinger med høyt profilerte foredragsholdere. Årsaken til dette er at Jens tar dette på «Rema 1000» måten – slik at det blir folkelig, og ingen «henges ut» eller føler seg presset til å prestere eller prate, hvis de ikke føler seg komfortable med dette. Jens er en engasjert person, menneskekjenner – som tar til seg informasjon, både med å se og lytte til deltagerne, og dette merkes på hele atmosfæren i rommet. Skal dere ha en samling for å bygge team og bli bedre på samhandling, anbefales Salgstinget og Jens på det sterkeste.»

Narve Valseth Næss, Bilglassgruppen AS 

«Foredraget var mye bedre enn jeg hadde forventa. Jeg trodde det kunne bli litt kjedelig over så lang tid, men det var det ikke. Jeg likte veldig godt hvordan alle ble involvert. Det var både lærerikt og underholdende. Jeg fikk noen påminnelser og tankevekkere.»

Petter Henriksen, fagansvarlig storbil, Bilglassgruppen AS 

«Dette var meget bra. Det var engasjerende, inspirerende og morsomt. Dette ga en faglig boost som man får nytte av, og jeg kan anbefale samling med Jens til andre bedrifter!»

Håkon Flisen, produktansvarlig, Bilglassgruppen AS 

«Jeg har vært med på mange slike kurs, og er vant til at de som holder kurset ikke involverer deltakerne i så stor grad, men der var Jens god! Han innfridde! Jens har en bra fremføring, fin personlighet som fører til engasjement. Innholdet var også veldig bra tilrettelagt for oss, og det ble lagt frem på en «enkel» og lett forståelig måte. Jens gjør godt forarbeid med å skreddersy samlingen, slik at budskapet vekker interesse og engasjement hos deltakerne. Dette var ryddig, artig og engasjerende, og jeg kan trygt anbefale Jens!»

Ronny Ringnes, Bilglassgruppen AS 

«Dette var et innholdsrikt og motiverende foredrag! Gjennomføringen var bra og tiden gikk fort, og det gjenspeiler at det var interessant og engasjerende. Jeg likte at det var gruppeoppgaver som kreerte engasjement, teamwork, humor og god stemning. Jens er en engasjert person, og virker veldig motivert i det han gjør. Jens er jordnær og leverer ikke mye komplisert tørt materiale. Dette kan anbefales, fordi det gir en positiv effekt på hva man kan gjøre for å forbedre seg selv og sine omgivelser både i jobb og privat.»

Magne Unnerud, Bilglassgruppen AS 

Tags: Selgertrening og kurs, foredrag, bil, kundeservice, lager, selgere, østlandet