«Dette har overgått mine forventninger. Det satt i gang en «selvransakelse» og har gitt meg trygghet i rollen som leder. Knallbra mix av engasjement, erfaringer, debatt, tilbakemeldinger og jeg likte spesielt godt det menneskelige aspektet som Jens legger i det. Verdt hver krone og hvert minutt»

Thomas Dybing, Salgssjef BMW, Bavaria Arendal

«Dette har vært veldig nyttig for meg. Jeg har blitt mer bevisst og strukturert i rollen som leder.»

Murat Erat, Delesjef, Bavaria Lillestrøm

«Mine forventninger ble innfridd i stor grad. Jeg har blitt bedre på å sette tanker ut i praksis og får flere ting gjort. Jens pin pointer realitetene og dette har gitt positive resultater»

Trond Egil Føsker, Salgssjef bruktbil, Bavaria Gardermoen

«Innholdet i treningen var godt tilpasset våre behov. Jeg likte godt prosessene og verktøyene for å gjennomføre MOR-samtaler og hvordan gi gode tilbakemeldinger.»

Thor Borge, verkstedsjef, Bavaria Gardermoen

«Jens er en dyktig foredragsholder. Jeg likte spesielt godt diskusjonsdelen og engasjementet. Alle som ønsker forbedring bør engasjere Salgstinget.»

Arnfinn Kristiansen, Delesjef, Bavaria Gardermoen

«Dette var bra gjennomført, med mye engasjement. Jeg har lært meg bedre struktur og verdien av å være tydeligere i min kommunikasjon. Temaene har vært bra og gjennomgått på en uformell, engasjerende og lettfattelig måte. Klart og tydelig innhold.»

Rolf Pedersen, Salgssjef nybil, Bavaria Gardermoen

«Jeg er bli mer bevisst på effekten av å være tydelig som leder og er blitt utfordret på områder jeg ikke har hatt nok fokus på»

Rune Frydenberg, Delesjef, Bavaria Arendal

«Jeg har lært å bli mer bevisst i min kommunikasjon med andre»

Mats Leikfoss, BB sjef, Bavaria Lillestrøm

«Jeg har opplevd å bli mer strukturert i hverdagen. Jeg likte veldig godt engasjementet og involveringen til Jens i dette utviklingsprogrammet»

Ola Eng, ettermarkedsleder, Bavaria Lillestrøm

«Jens vet hva han prater om»

Michael Bjørn-Hansen, Salgssjef nybil, Bavaria Lillestrøm

Tags: Ledertrening og utviklingsprogram, pilotprosjekt, BTC, BTB, bilforretning, bilsalg, bilverksted, bildeler, ledertrening, lederkurs, bedriftsutvikling, salgsjef, delesjef, ettermarkedsledere, Arendal, Lillestrøm, Gardermoen, Bavaria