«Dette er tredje gang jeg har opplevd Salgstinget og jeg liker måten Jens kommer til kjernen i våre utfordringer. Jens er engasjert og viser at han forstår hvordan vår hverdag er, på en måte jeg aldri har opplevd tidligere. Jeg føler hver gang at jeg får et skikkelig spark i rævva uten at det gjør vondt, faktisk gleder jeg meg til neste spark! Det beste med måten Jens gjør jobben på er gjennom stort engasjement som smitter! Han går fullt inn i oppgaven og deltar sammen med oss og viser at han forstår våre utfordringer. Innholdet i kurset treff alle. Alle opplever å stå feil vei i blant, Jens i Salgstinget snur deg rett vei og gjør deg til Jesus, du kan gå på vannet om du bare tror på det selv:-)»

Jørn Steinar Hartvigsen, markedskonsulent/rådgiver, Finnmark Dagblad

«Vi har booket Jens og Salgstinget til å følge mitt salgsteam gjennom 2018. Jeg har jobbet tett med Jens så langt i 2018, og sist uke var vi så heldige å få Jens og Salgstinget med på vår samling over to dager. Selgerne og meg selv lærte masse på disse to dagene, og samtlige tok helg med et stort smil om munnen og en god dose motivasjon. Den tilliten og den tryggheten Jens skapte umiddelbart gjorde at vi hadde to supergode dager sammen, med masse god salgstrening.

Denne uken er den første i praksis uten Salgstinget, men stemningen og prestasjonene har vært superbra så langt. Jeg opplever et mye høyere engasjement enn tidligere, og det gjelder hos samtlige selgere. De fyller ut skjema og de står på, og bedømmer seg selv og kollegene. En herlig følelse!

Vi har forøvrig booket Jens videre i 2018, og han skal sparre med meg, og selgerne både i juni og august på video, samt at vi får han opp igjen i oktober for å sørge for at vi skaper varig endring. Jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale Jens og Salgstinget 100%»

Anders Nesset, Amedia

«Jeg opplevde kurset med Jens som veldig inspirerende! Engasjementet til Jens var absolutt med på å gjøre kurset vellykket. Jens har peiling på hva han gjør, og er dyktig på å veilede og komme med tilbakemelding. Jeg er veldig for at det brukes aktiv deltakelse på kurs – det er gjennom å gjøre at vi lærer! (Learning by doing – J Dewey). Jeg kan absolutt anbefale Salgstinget videre på grunn av kvaliteten de leverer! Kursholder er trygg, har stor kunnskap, skaper engasjement og glede.

To dager etter kurset var jeg fremdeles høy på endorfiner! Jeg har virkelig lyst til å jobbe mot de målene jeg har satt meg – ønsker absolutt ikke å svikte meg selv og gjengen rundt meg!»

Hege Sofie Nilsen, markedsrådgiver, Amedia

«All trening er ikke god trening – men den takhøyden og tryggheten Jens legger til rette for, gir meg en følelse av å kunne erobre hele verden.»

Daniel Jenssen, Ifinnmark.no

Tags: Selgertrening og kurs, utviklingsprogram, salg BTC, bil, Oslo, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Bryne, Gardermoen, Lillestrøm