Laster
Kontakt oss 2018-06-13T21:20:09+00:00

VI ER HER FOR DEG!

Kjære kunde, vi er her for å hjelpe deg!

Hvis du lurer på noe hører vi gjerne fra deg! Vi er ofte på oppdrag ute hos kunder på dagtid, så hvis du ikke lykkes med å få tak i oss umiddelbart, så tar vi kontakt med deg så snart vi har en ledig stund. Det er fint om du oppgir et tidspunkt det passer at vi ringer. Det passer fint for oss å ringe deg ettermiddag eller kveld hvis det passer best for deg.

HER ER VÅRT TEAM

Jens Hartvik Quanvik
Jens Hartvik QuanvikSelgertrener, kurs- og foredragsholder
Jens Hartvik er en av landets råeste selger- og ledertrenere! Han er utdannet gestaltterapeut og sertifisert coach. I løpet av de siste drøye 20 årene har han trent opp tusenvis av selgere og hundrevis av ledere til å bli mer strukturerte, målrettet og proaktive!

Jens Hartvik treffes på tlf: 900 73 900.

Morten Algøy
Morten AlgøyFolkelig bedriftsutvikler
Morten har mer enn 20 års erfaring som selger, leder, direktør og CEO for en av Nordens største mediebedrifter og er en meget dyktig leder- og bedriftsutvikler. Morten bringer ofte med seg en «folkelighet» inn i vanskelige prosesser, og evner å finne tydelige fellesnevnere som skal til for å få medarbeidere til å trekke i samme enden av tauet.

Morten treffes på telefon: 900 92 278

Henriette W. Quanvik
Henriette W. QuanvikØkonomi og administrasjon
Henriette har ansvaret for økonomi, administrasjon samt hjemmesiden og markedsføring for Salgstinget, og hun gjør en viktig jobb i kulissene. Henriette har bachelor i økonomi og administrasjon, med spesialisering innen prosjektledelse. Hun er dyktig til å sette ting i system og holde tak i prosjekter.

Henriette treffes på telefon: 952 30 687