VI ER HER FOR DEG!

Kjære kunde, vi er her for å hjelpe deg!

Hvis du lurer på noe hører vi gjerne fra deg! Vi er ofte på oppdrag ute hos kunder på dagtid, så hvis du ikke lykkes med å få tak i oss umiddelbart, så tar vi kontakt med deg så snart vi har en ledig stund. Det er fint om du oppgir et tidspunkt det passer at vi ringer. Det passer fint for oss å ringe deg ettermiddag eller kveld hvis det passer best for deg.

PS! Vi holder kontoret stengt i perioden 29.5-19.6.24, og vil ikke kunne svare på epost-henvendelser i denne perioden. Hvis det er viktig eller haster, ring eller send SMS på 900 73 900. 

OSS I SALGSTINGET

Jens Hartvik Quanvik
Jens Hartvik QuanvikSelgertrener, kurs- og foredragsholder
Jens Hartvik er en av landets råeste selger- og ledertrenere! Han er utdannet gestaltterapeut og sertifisert coach. I løpet av de siste drøye 20 årene har han trent opp tusenvis av selgere og hundrevis av ledere til å bli mer strukturerte, målrettet og proaktive!

Jens Hartvik treffes på tlf: 900 73 900.

Henriette W. Quanvik
Henriette W. QuanvikØkonomi og administrasjon
Henriette har ansvaret for økonomi, administrasjon samt hjemmesiden og markedsføring for Salgstinget, og hun gjør en viktig jobb i kulissene. Henriette har bachelor i økonomi og administrasjon, med spesialisering innen prosjektledelse. Hun er dyktig til å sette ting i system og holde tak i prosjekter.

Henriette treffes på telefon: 952 30 687