KJØPSVILKÅR I NETTBUTIKKEN

Vilkår ved kjøp av nettbaserte kurs hos Salgstinget

Generelt

Følgende vilkår gjelder ved kjøp av, tilgang/nedlastning av nettkurs, e-bok, lydbok og nedlastbare filer fra nettbutikken/kursportalen til Salgstinget AS.

Når du har gjennomført kjøpstransaksjonen og betaling er godkjent vil du få umiddelbar tilgang til produktene/undervisningsmateriellet. Kursene er lagt opp som selvstudium og det vil ikke være inkludert personlig veiledning med mindre det framkommer spesifikt i kursbeskrivelsen.

Kurset er personlig og kan ikke benyttes av andre enn kjøper selv.

Under 18 år?

Hvis du er under 18 år må du ha tillatelse fra verge for å handle hos oss.

Opphavsrett ©Salgstinget AS 2019

Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller benytte kursmateriell, bøker, nedlastbare filer eller oppgaveark i kommersiell sammenheng eller selge det videre til tredjepart. Se lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). For spesialavtaler ta kontakt med post@salgstinget.no

Angrerett

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Det er ikke angrerett på e-bok/nedlastbar lydbok, online-kurs eller nedlastbare filer etter at du har aktivert kjøpet. Når du laster ned en e-bok/lydbok, eller får tilgang til et kurs blir produktet knyttet til deg personlig og da kan kjøpet ikke angres. Har du problemer med tilgang eller nedlastning kan du kontakte kundeservice på post@salgstinget.no

Priser

Undervisningstjenester som bøker og kurs er fritatt for MVA. Prisene som er oppgitt er derfor beløpet du betaler i sin helhet. Det er prisene på kursportalen som er de til en hver tid gjeldende priser. https://salgstinget-nettkurs.thinkific.com. Vi opplyser om at gamle priser kan eksistere på nettet, men det er prisene på kursportalen Thinkific som er gyldig.

Betalingsbetingelser

Våre nettkurs leveres kun mot kontant betaling gjennom våre samarbeidspartnere PayPal og Stripe. Du kan betale med Visa, Mastercard eller med saldo fra din PayPal-konto. Du kan også velge å betale direkte med kort via Stripe.

PayPal er en ledende global betalingstjeneste, og er en trygg og rask måte å betale, og ta betalt på nettet. PayPal lar personer betale og overføre penger uten å måtte dele sine betalingsopplysninger med selger (i dette tilfellet Salgstinget AS). Betalinger med PayPal inkluderer også PayPal kjøperbeskyttelse. Har du spørsmål rundt betalingsløsningen kan du kontakte PayPal for å få hjelp.

Stripe er en global betalingstjeneste og er en trygg og rask måte å betale på nettet. Stripes lar personer betale og overføre penger uten å måtte dele sine betalingsopplysninger med selger (i dette tilfellet Salgstinget AS). Du kan lese mer om vilkårene til Stripe her: https://stripe.com/no/privacy.

Kjøpsprosess/Levering

Når du har betalt for våre nettkurs via Paypal eller Stripe, vil du få umiddelbar tilgang til disse.

Resultatgaranti

Vi er så skråsikre på at du får merkbare forbedrede salgstall etter å ha tatt nettkurset «Fra Bra til BEST i salg» at vi gir deg resultatgaranti!

Dersom du ikke oppnår forbedrede resultater etter å ha tatt dette kurset, så gir vi deg kursavgiften tilbake.

Dette gjør vi under følgende vilkår:

  1. Du kan dokumentere at du har tatt hele kurset, gjort alle oppgaver og fulgt rådene vi gir.
  2. Du kan dokumentere at du har benyttet vaneregistreringsskjema for hver modul og gjort daglige egenevalueringer av minimum 2 tiltak fra hver modul gjennom hele kursperioden (ett år).
  3. Du må dokumenter dine salgsresultater da du startet på kurset, og dine salgsresultater etter endt kursperiode (ett år).
  4. Garantien gjelder ikke dersom du har sluttet som selger eller vært fraværende fra jobb i denne perioden

Personvern

Din sikkerhet er viktig for oss og du kan stole på at du handler trygt og anonymt hos Salgstinget AS. Kundedata vi mottar blir oppbevart iht norsk lov, og vil ikke bli delt med/solgt til en tredjepart. Les hele vår personvernærklæring her.

Kundeservice

Har du spørsmål om våre produkter/tjenester kontakt oss på post@salgstinget.no og vi svarer deg så snart vi kan.

Vilkår ved kjøp av produkter i Salgstinget nettbutikk

Generelt

Salgsbetingelsene gjelder for salg av alle produkter fra Salgstinget AS’ nettbutikk til forbrukeren, og utgjør sammen med din bestilling det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Dette bekreftes med en ordrebekreftelse. Salgsbetingelsene og annen informasjon i nettbutikken er bare tilgjengelig på norsk. Vi leverer kun i Norge.

18 års grense

Du må være minst 18 år for å handle hos Salgstinget AS. Den som er registrert som kunde hos Salgstinget AS er ansvarlig for betaling av de ytelser vi leverer. Ansvaret omfatter også andres bruk av kundens tilgang til din konto ol, herunder uvedkommendes bruk, så fremt det ikke kan påvises at uvedkommendes bruk er muliggjort gjennom uaktsomhet fra vår side.

Personvern

Kundedata vi mottar blir oppbevart iht norsk lov, og vil ikke blir delt med/solgt til en tredje part.

Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til.

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling dersom produktet eller et av produktene du har bestilt er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Avbestilling

Dersom du ønsker å kansellere en ordre, må du ta kontakt med oss per mail eller telefon med en gang du har mottatt ordrebekreftelsen. Det vil ikke være mulig å kansellere en ordre når pakken er klargjort for forsendelse.

Priser

Alle priser som er oppgitt er inklusive 25 % moms. Endres momsen, skatter eller andre avgifter, forbeholder vi oss retten til å endre våre priser tilsvarende. Vi tar forbehold om eventuelle feil som kan oppstå på grunn av teknisk svikt.

Betaling

Våre produkter leveres kun mot kontant betaling gjennom vår samarbeidspartner PayPal og Vipps. Du kan betale med Visa, Mastercard eller med saldo fra din PayPal konto.

PayPal er en ledende global betalingstjeneste, og er en tryggere og raskere måte for å betale og ta betalt på nettet. PayPal lar personer betale og overføre penger uten å måtte dele sine betalingsopplysninger med selger (i dette tilfellet Salgstinget AS). Betalinger med PayPal inkluderer også PayPal kjøperbeskyttelse. Har du spørsmål rundt betalingsløsningen kan du kontakte PayPal for å få hjelp.

Levering

Etter sendt bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på din e-post. I ordrebekreftelsen får du opplysninger om leveringstid, totalsum på bestillingen og betalingsmåte (Visa eller Mastercard).

Du vil normalt sett få varene dine i løpet av 2-5 dager etter at bestillingen er plassert. Dersom noe haster så vennligst gi oss beskjed og vi vil gjøre så godt vi kan får at du skal få varene dine raskere.

I ferie og høytider kan det være noe lenger leveringstid.

Hvis pakken er liten vil du motta denne i postkassen som brevpost. Ved større forsendelser vil varene bli sendt med Postens servicepakke.

Det er ditt ansvar å sørge for at den adressen du oppgir ved bestillingen er korrekt. Dersom varen er skadet ved levering må du gi oss melding om dette snarest mulig og helst på ankomstdagen. Bruk helst e-post. Beskriv skadene nøye. For uavhentede pakker eller brev som sendes i retur blir du belastet kr. 150 for kostnaden av frakt, returfrakt og administrasjon.

Frakt

Vi sender alle varer fraktfritt.

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett etter at du har mottatt den fysiske varen du har bestilt i vår nettbutikk. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. Det blir derfor sendt ut informasjon om angrerettloven sammen med varene.

Hvis du ønsker å returnere varen din, må du gjøre dette innen 14 dager fra du mottok den og varen må være ubrukt.

Vår returadresse:

Salgstinget AS, Kongletoppen 1, 2053 Jessheim

Returkostnadene dekkes av kunden. NB! Varer som sendes tilbake til Salgstinget AS, må ikke sendes som postoppkrav. Pakker som blir sendt i oppkrav vil ikke bli hentet ut.

Fyll ut returseddelen som ligger sammen med varene i pakken. Vi sender deg en mailbekreftelse straks vi har mottatt din retur og refunderer deg beløpet du eventuelt har til gode.

Begrensninger i angreretten:

Du er avskåret fra å benytte angrerett dersom varen er forringet eller skadet så den ikke kan leveres tilbake i ”tilnærmet samme stand og mengde”, og dette skyldes manglende hensyn eller uaktsomhet fra din side. Det kan derfor være lurt å ta vare på originalemballasjen dersom du ikke er sikker på at du vil beholde varen.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.

Dersom du ikke henter pakken du har bestilt, men forholder deg helt passiv, er ikke dette det samme som å benytte din angrerett. Du har da ikke oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å si opp avtalen. Du vil da bli belastet med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende kr 150,- for behandling av saken.

Reklamasjon

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Dersom varen har en mangel, må du melde dette til oss så raskt som mulig, slik at vi kan iverksette tiltak for å avhjelpe problemet.

Kontakt oss på e-post: post@salgstinget.no eller telefon 95230687 – eventuelt kan du legge igjen beskjed og vi ringer deg opp igjen.

Åpningstider per telefon er: Mandag – fredag 10.00 – 14.00

Kundeservice vil da fortelle deg hva du skal gjøre med varen slik at vi får hjulpet deg raskt med saken.

Vi gjør oppmerksom på at du mister retten din til å gjøre en mangel gjeldende dersom du ikke gir oss melding innen rimelig tid etter du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt du oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at du overtok varen. Hvis du ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende. Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig. Av bevishensyn anbefaler vi at reklamasjonen sendes oss skriftlig. Vi vil skriftlig bekrefte mottak av alle reklamasjoner.

Alle reklamasjoner må godkjennes av oss (send oss gjerne bilde per e-post) før en retur og reklamasjon kan utføres.