3 tips som sikrer gjennomføring av nyttårsforsettene i 2024!

1. januar er ofte en dag som er preget av mye håp og tro om at nå skal alt bli bedre enn i fjor! Dessverre varer det som regel ikke så lenge før de aller fleste av oss sprekker og ramler tilbake i gamle vaner. For noen er det snakk om uker, dager eller kanskje til og med bare timer før nyttårsforsettene brytes. 

Hva skal egentlig til for at du faktisk vil klare å gjennomføre løftene du gir deg selv 1. nyttårsdag?

1 – Del opp nyttårsforsettene i passe store porsjoner

Hvis du bestemmer deg for å endre alt for mye på en gang, kan det bli vanskelig å holde ut over tid. Med mindre du er en maskin;-) Del heller opp forsettene i passe store porsjoner, så klarer du kanskje å spise dem alle i løpet av året. Litt hver dag, kan gi store resultater over tid. Med denne strategien starter du ikke bare på nytt 1. januar, men du starter på nytt hver dag.

2 – Vær realistisk

Et mål skal selvsagt være noe man må strekke seg etter, men hvis det blir for urealistisk og hardt, kan en miste både selvtilliten og motet – og til slutt gi opp helt. Velg derfor et mål du vet du kan klare å nå innen en gitt tid.

3 – Legg fra deg «alt eller ingenting»-holdningen

Det er ingen som er perfekte og et feilskjær vil være uunngåelig i det lange løp, men ikke gi opp av den grunn. Det er viktig med positiv selvsnakk når du opplever tilbakefall. I svake øyeblikk kan det hjelpe å minne seg selv på hvorfor man nedtegnet nyttårsforsettene i utgangspunktet, og bestemme seg for å starte på nytt neste dag. Du var kanskje ikke like flink alle dagene, men du fikk i hvert fall til langt mer enn en som ikke engang prøver.

Vi i Salgstinget ønsker deg et fantastisk godt nytt år!


[Reklame]

Bli med på gratis nettkurs: «5 viktige steg for å bli en superselger», og få mange gode gratisråd samt et unikt tilbud på komplett kurspakke fra Salgstinget.

I dette nettbaserte salgskurset ønsker jeg å inspirere deg til å hente ut superselgeren i deg. Det er gratis og helt uforpliktende å delta. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på – og selvsagt møte opp! Trykk på lenken og finn tidspunkt som passer for deg.

MELD DEG PÅ! 


Av |2023-12-20T16:10:08+01:0001, 01, 2024|Selvledelse, Selvutvikling|0 Kommentarer

Del denne artikkelen med dine venner!

Legg igjen en kommentar

Gå til toppen