Utholdenhet er som kjent en viktig nøkkel til suksess. Den som ikke gir seg vil ofte vinne til slutt, til tross for hindre, feil eller nederlag underveis. Hva skal til for å holde ut med et prosjekt over lengre tid, takle motgang og likevel fortsette hardnakket mot mål?

Vi gir deg 4 steg mot større utholdenhet

1 – ET TYDELIG MÅL OG BRENNENDE BEGJÆR

For å klare å gjennomføre et prosjekt, er det vesentlig viktig at du har et krystallklart mål som du virkelig brenner for. Hvis målet ikke er motiverende nok, må du jobbe videre med målene dine helt til du finner det målet som virkelig vekker begjæret i deg.

2 – EN KONKRET PLAN

Når målet er klart og tydelig, bør du lage en konkret plan som skal føre til vedvarende handling. Planen skal inneholde alt du trenger å gjøre og til hvilken tid, for at du skal nå målet. Et mål uten en plan er nemlig kun en ønsketenkning.

3 – ET POSITIVT SINN

Selv om du har et brennende begjær for målet og du har laget en konkret handlingsplan, vil du likevel ha dager hvor du virkelig får lyst til å gi opp! Et positivt sinn vil hjelpe deg å holde rett fokus, og du vil ikke la deg knekke av hendelser utenfor kontroll, eller negative bemerkninger/suggesjon fra omgivelsene, enten de kommer fra ukjente, venner eller familie.

4 – EN ALLIANSE SOM FREMMER SUKSESS

Det er få (om noen i det hele tatt) som realiserer store drømmer helt alene. For å øke sjansene dine for suksess er det viktig at du omgir deg med de rette menneskene, og skaper en allianse med en eller flere positive personer som vil inspirere og oppmuntre deg til å fortsette reisen mot mål.

Mestrer man de fire stegene for større utholdenhet vil det kunne føre til blant annet:

  • Man styrer sin økonomiske skjebne
  • Fører til tankemessig frihet og selvstendighet
  • Fører til rikdom i små eller store mengder
  • Fører til innflytelse, berømmelse eller anerkjennelse
  • Garanterer gunstige muligheter
  • Forvandler drømmer til virkelighet
  • Man bekjemper frykt, mismot og likegyldighet

Den som mestrer de fire skrittene mot utholdenhet vil bli belønnet med muligheten til å oppnå bedre resultater på jobben, få det bedre privat og få en mulighet til å leve det livet man ønsker å leve.

Lettere sagt enn gjort kanskje? Husk at øvelse gjør mester – og den som ikke gir seg vinner til slutt!

Kilde: Rikdommens ABZ, Napoleon Hill (originaltittel: Think and grow rich) – en klassiker innen selvutvikling, finans og business. Boken er solgt i mer enn 100 millioner eksemplarer. Du får kjøpt den norske oversettelsen «Rikdommens ABZ» her. 

Foto: Shutterstock.com


[Reklame]

Bli med på gratis nettkurs: «5 viktige steg for å bli en superselger», og få mange gode gratisråd samt et unikt tilbud på komplett kurspakke fra Salgstinget.

I dette nettbaserte salgskurset ønsker jeg å inspirere deg til å hente ut superselgeren i deg. Det er gratis og helt uforpliktende å delta. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på – og selvsagt møte opp! Trykk på lenken og finn tidspunkt som passer for deg.

MELD DEG PÅ!