3 tips som sikrer gjennomføring av nyttårsforsettene i 2020!

1. januar er ofte en dag som er preget av mye håp og tro om at nå skal alt bli bedre enn i fjor! Dessverre varer det som regel ikke så lenge før de aller fleste av oss sprekker og ramler tilbake i gamle mønstre og rutiner. For noen er det snakk om uker, dager eller kanskje til og med bare timer før vi bryter med forsettene våre.

Hva skal egentlig til for at du faktisk vil klare å gjennomføre løftene du gir deg selv 1. nyttårsdag?

1 – Bryt nyttårsforsettene ned i passe store porsjoner

Hvis du bestemmer deg for å endre alt på en gang, kan det bli vanskelig å holde ut over tid. Med mindre du er en maskin;-) Del heller opp forsettene i passe store porsjoner, så klarer du kanskje å spise dem alle. Litt hver dag, kan gi store resultater over tid. Med denne strategien starter du ikke bare på nytt 1. januar, men du starter på nytt hver måned.

2 – Vær realistisk

Et mål skal selvsagt være noe man må strekke seg etter, men hvis det blir for urealistisk og hardt, kan en miste både selvtilliten og motet, og til slutt gi opp helt. Velg derfor et mål du vet du kan klare å nå innen en gitt tid.

3 – Legg fra deg «alt eller ingenting»-holdningen

Det er ingen som er perfekte og et feilskjær vil være uunngåelig i det lange løp, men ikke gi opp av den grunn. Det er viktig med positiv selvsnakk når du opplever tilbakefall. I svake øyeblikk kan det hjelpe å minne seg selv på hvorfor man nedtegnet nyttårsforsettene i utgangspunktet, og bestemme seg for å starte på nytt neste dag. Du var kanskje ikke like flink alle dagene, men du fikk i hvert fall til langt mer enn den som ga opp.

Vi i Salgstinget ønsker deg et fantastisk godt nytt år! Gi gass i 2020!


[Reklame for egne produkter]

NYHET!

Nettkurs «Fra Bra til BEST i salg!» med Jens Hartvik Quanvik

Målet med dette kurset er at du skal bli den beste selgerutgaven av deg selv! Kurset er lagt opp som et selvstudium, noe som gjør læringen svært fleksibel i en hektisk hverdag. Du vil få umiddelbar tilgang til kurset etter kjøp og tilgangen varer i ett år. Du kan ta kurset i det tempo du ønsker, og så mange ganger du vil i løpet av kursåret.

Vi er så sikre på at du vil få merkbare forbedrede salgstall etter å ha tatt nettkurset «Fra Bra til BEST i salg» at vi gir deg resultatgaranti! Dersom du ikke oppnår forbedrede resultater etter å ha tatt dette kurset, så gir vi deg kursavgiften tilbake! Les mer om betingelsene her.

Se hele kursoversikten HER.

 

Av |2020-01-04T16:00:44+01:0021, 12, 2019|Selvledelse, Selvutvikling|0 Kommentarer

Del denne artikkelen med dine venner!

Legg igjen en kommentar

Gå til toppen