Det finnes en rekke hinder på veien til suksess, men det er spesielt én bremsekloss som har ekstra stor kraft og det er FRYKT.

De aller fleste av oss opplever mer eller mindre frykt på regelmessig basis, og spørsmålet er hvorvidt vi tør å trosse denne frykten? Frykten kan få oss til å tvile på at vi er gode nok. Den kan få oss til å tvile på at tjenestene eller produktene vi selger er bra nok. Den kan få oss til å tvile på om det i hele tatt er et marked for det vi driver med. Frykten er imidlertid ikke alltid ødeleggende, den kan også være en drivkraft som gjør oss ekstra skjerpet og klar for å levere! Det er når frykten tar overhånd at vi har en tendens til å gi opp. Når tvilen er i ferd med å slå rot er det lett å tenke at: «Dette kommer aldri til å gå uansett…»

Hva skal til for å ta knekken på frykten som faktisk står i veien for at du kan nå ditt fulle potensiale?

Den beste medisinen mot frykt er TRO!

Hvis du har tro på deg selv og tro på at du skal få til akkurat det du bestemmer deg for, så vil troen bli sterkere enn frykten, og da blir du ustoppelig! Dette leder oss inn på et nytt spørsmål:

Hva skal til for å styrke selvtilliten og faktisk bli så sterk at du trosser frykten gang på gang?

  • Snakk positivt til deg selv hver dag.
  • Utdann deg selv regelmessig – økt kunnskap gir økt trygghet.
  • Snakk jevnlig med noen som oppmuntrer og utfordrer deg på målene dine. Det kan være en god venn eller en mentor/coach.
  • Studer andre som har lykkes på ditt område, og finn ut hva det er som skal til.

 

Trenger du hjelp til å trosse frykten? Les mer om vårt mentorprogram HER.